top of page

Concert Almere (Oosterwold)

Registration is closed
See other events
Concert Almere (Oosterwold)
Concert Almere (Oosterwold)

Time & Location

23 Sept 2022, 20:30 CEST – 24 Sept 2022, 22:30 CEST

Almere, Ubuntulaan 47, 1349 Almere, Netherlands

Module 1

Wees welkom op deze prachtige locatie in Almere waarbij Singer Songwriter Leonie bos samen met haar muziekanten een concert komt geven.

𝔸𝕣𝕥𝕚𝕖𝕤𝕥

Singer-Songwriter, mantra zangeres en sound-healer Leonie Bos maakt muziek om het leven nog dieper mee te ervaren. Haar concerten zijn een beleving om meer naar binnen te keren, en te her-connecten met je Zelf en met elkaar. 

De mantras nemen je mee naar een dieper bewustzijn om de connectie met je eigen inner Voice te versterken. Samen met haar muzikanten word je op reis genomen door haar eigen helende ervaringen. Haar zelf geschreven nummers zijn als medicijn voor de ziel. 

"Ik schrijf deze nummers niet om andere mensen te helen, het zijn de creaties die voortkomen uit mijn eigen helingsprocessen. De pijnlijke momenten en de inzichten die daar uit voortgekomen zijn. Wat ze wel kunnen doen is jou precies raken op de plek die graag gezien en gevoelt wilt worden. Op een avond als deze mag je daar zelf de ruimte voor nemen en je laten raken."

Als afsluiting is er een soundhealing waarbij energie gekanaliseerd wordt en universele frequenties door worden gegeven de ruimte in. 

"Wat hier precies gebeurd is jou eigen unieke beleving, kom het vooral gewoon ervaren."

Begeleid door multi-instrumentalist Terence Samson, a magician on percussion. 

En Tali Gross, intuïtief violist en zangeres. Dit unieke 3-tal, the sacred trinity maakt elkaar compleet en zorgt voor een prachtige ervaring keer op keer.

𝕀𝕟𝕗𝕠

Deur open: 20:00

Begin: 20:30

Einde: 22:30

Koffie/Thee en wat lekkers is aanwezig 

Neem zelf lekker je kussentje en kleedje mee

𝔸𝕕𝕣𝕖𝕤:

Ubuntulaan 47 

1349EH Almere 

Parkeren kan langs de weg/kavel (geen parkeerkosten). 

* Refund policy: Er is geen refund beschikbaar, wel kan je je kaartje doorverkopen op ticketswap.

Share this event

bottom of page