top of page

Sun, 14 Aug

|

Amstelveen

De Helende Wijsheid van Paarden & Muziek

Registration is closed
See other events
De Helende Wijsheid van Paarden & Muziek

Time & Location

14 Aug 2022, 09:30

Amstelveen, Kostverlorenkade 25, 1183 TL Amstelveen, Netherlands

Module 1

In een kleine groep vormen we samen met de paarden een kudde. Vanuit de wijsheid van de kudde herstellen de paarden de disbalans in het veld. Dit doen zij door middel van harmonisatie gedrag. De paarden geven de mogelijkheid tot het zien van de disbalans en het ervaren van de harmonie in jezelf. Illja begeleid je intuïtief bij dit proces vanuit het systemisch en energetisch werk met paarden.

Daarnaast creëren we met de klanken van Leonie een ingang naar het voelbare veld van Stilte. De paarden zijn zeer ontvankelijk voor deze vibraties en kunnen volledig ontspannen, net als wij. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid voor het ervaren van het veld van compleetheid. En het herkennen dat dit veld de grond van ons bestaan is. Zo ontstaat er een samenzijn in het hier en nu voor dat wat ervaren mag worden en heling kan plaats vinden.

 Facilitators

​Deze sessie is een samenwerking tussen de zussen Leonie en Illja. 

Illja is Yoga-en meditatie docent, Systemisch & energetisch coach met paarden. Ook begeleidt zij individuen en groepen in hun ontwikkeling. De afgelopen 5 jaar heeft zij zich toegewijd, na het ontdekken van haar ware essentie, dit te brengen in elk aspect van haar leven. Ze ondersteunt je in het proces van spiritueel ontwaken en emotionele volwassenheid. 

Leonie is singer songwriter, Sound Healer & Inner Voice coach. Vanuit haar essentie weet zij met muziek de oude wijsheid te overbruggen naar de hedendaagse tijd. Zij zingt en speelt vanuit haar pure hart. De afgelopen jaren heeft zij een innerlijke reis gemaakt waarin ze haar ware stem heeft gevonden. Ze begeleidt je in het vinden van jou ware stem.

Praktische informatie

We beginnen met een kopje thee/koffie met lekkers in de fijne ruimte boven de binnenbak en hier zullen we ook mee eindigen.

Je hebt geen ervaring nodig met paarden, muziek of meditatie.

Meenemen; 

- comfortabele kleding aan en stevige schoenen

- dekentje/ kussentje, wij hebben stoeltjes.

This session will be guided in Dutch. English if needed, please email us.

Investering & info

De helende wijsheid van paarden & muziek

(incl. sessie met paarden & muziek, thee en lekkers)

Kosten; € 175 incl btw ( 10 plekken )

Tijd: 9:30 - 12:30 ( je bent welkom vanaf 9:20)

Locatie: van Stal honden -en paardenschool

Kostverlorenkade 25, Amstelveen

Share this event

bottom of page