top of page

Wed, 26 Oct

|

Eindhoven

New Moon Concert Eindhoven

Registration is closed
See other events
New Moon Concert Eindhoven

Time & Location

26 Oct 2022, 20:00 – 27 Oct 2022, 22:00

Eindhoven, Marconilaan 4B, 5621 AA Eindhoven, Netherlands

Module 1

Wees super welkom bij deze avond!

Nieuwe maan Concert in Eindhoven bij de prachtige locatie van Cora Verkuilen van Liquid Breath.

3 professionele muzikanten vullen de ruimte met zuivere muziek om op een dieper niveau met onszelf en elkaar te verbinden. Een her-connectie te leggen met ons innerlijk Zelf. 

Vooral veel vreugde te ervaren en jezelf diep te laten raken door de verschillende nummers.

𝕆𝕧𝕖𝕣 𝕃𝕖𝕠𝕟𝕚𝕖

Singer-Songwriter, mantra zangeres en sound-healer Leonie Bos maakt muziek om het leven nog dieper mee te ervaren. Haar concerten en singing circles zijn een beleving om meer naar binnen te keren, en te her-connecten met je Zelf en met elkaar. 

De mantras nemen je mee naar een dieper bewustzijn om de connectie met je eigen inner Voice te versterken. Samen met haar muzikanten word je op reis genomen door haar eigen helende ervaringen. Haar zelf geschreven nummers zijn als medicijn voor de ziel. 

"Ik schrijf deze nummers niet om andere mensen te helen, het zijn de creaties die voortkomen uit mijn eigen innerlijke processen op dit levenspad. De pijnlijke momenten en de inzichten die daar uit voortgekomen zijn. Wat ze wel kunnen doen is jou precies raken op de plek die graag gezien en gevoelt wilt worden. Op een avond als deze mag je daar zelf de ruimte voor nemen en je laten raken."

Als afsluiting is er een soundhealing waarbij er energie gekanaliseerd wordt en universele frequenties door worden gegeven de ruimte in. 

"Wat hier precies gebeurd is jou eigen unieke beleving, kom het vooral gewoon ervaren."

Er zijn momenten waarbij meegezongen kan worden en vele momenten om te mogen ontvangen en te rusten in de stilte die we creëren doormiddel van de bezielde muziek.

𝕀𝕟𝕗𝕠

Deur open: 19:30

Begin: 20:00

Einde: 22:00

Thee en chocolade aanwezig

𝔸𝕕𝕣𝕖𝕤:

Yogatrainer

Marconilaan 4B 

Eindhoven

https://liquidbreath.com/

Er zijn kussentjes en matjes aanwezig om lekker te zitten. Maar voel je vrij om je eigen kussentje, schapen vachtje mee te nemen. Het is geen lig concert, we willen natuurlijk zoveel mogelijk mensen de kans geven om hierbij aanwezig te zijn. Maar mocht er ruimte zijn om lekker te gaan liggen dan mag dat natuurlijk altijd.

* Refund policy: You are able to sell your ticket incase you are not able to come. Refund is not available.

Share this event

bottom of page